Autor
Grabowski, Tadeusz (1871-1960). Red.
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 1 (dodr.).
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
637.5:614.3:664.8/.9](075.8)
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe technologia.
Mięso drobiowe higiena podręcznik akademicki
Mięso drobiowe technologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
080
%a 637.5:614.3:664.8/.9](075.8)
245
%a Mięso i przetwory drobiowe :
%b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2009.
300
%a XI, 573 s. :
%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Mięso drobiowe
%x technologia.
650
%a Podręczniki akademickie
650
%a Mięso drobiowe
%v podręcznik akademicki
%x higiena
650
%a Mięso drobiowe
%v podręcznik akademicki
%x technologia
700
%a Grabowski, Tadeusz
%d (1871-1960).
%e Red.
700
%a Kijowski, Jacek
%e Red.